Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli vSRO Kategorisi Hakkında

Önemli

ProbLic

Arena Üyesi
Arena Üyesi
Merhabalar, değerli forum yetkililerine bildirmek istediğim önemli mevzuatlar bulunuyor.
1. vSRO Kategorisinde bulunan konular incelenmesi gerekiyor. Çünkü indirme bağlantıları patlamış durumda.
2. vSRO Kategorisinde bulunan konular daha özenli ve görseller ile süslenebilir. Çünkü sadece bir konu başlığı ve konu içerisinde herhangi bir metin bulunmadan sadece indirme bağlantısı olan konular var. İnsanların indirecek olduğu şeyi görmesi ya da içeriğini bilmesi gerekiyor.
3. vSRO Kategorisine ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kod Paylaşımları - Filter Paylaşımları - Database Paylaşımları - Edit Paylaşımları vb. ama mümkün ise görsellerle ve hangi SQL 'e girilmesi gerektiği daha güzel bir anlatım ile birlikte yapılırsa diğer forumların önüne geçeceğinizi düşüyorum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Hyauska @JoyPlusTR

@Hyauska

Son düzenleme:
Bildirimizi aldık. hassasiyetiniz için teşekür ederiz. forum sitemizde eski taşıma işlemlerinden kaynaklı bazı eski konularda kırılmalar söz konusu. yeni açılan ve açılacak olan konularda normal olacaktır.
Teşekkür ederim. Bunları da lütfen unutmayınız;
2. vSRO Kategorisinde bulunan konular daha özenli ve görseller ile süslenebilir. Çünkü sadece bir konu başlığı ve konu içerisinde herhangi bir metin bulunmadan sadece indirme bağlantısı olan konular var. İnsanların indirecek olduğu şeyi görmesi ya da içeriğini bilmesi gerekiyor.
3. vSRO Kategorisine ağırlık verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kod Paylaşımları - Filter Paylaşımları - Database Paylaşımları - Edit Paylaşımları vb. ama mümkün ise görsellerle ve hangi SQL 'e girilmesi gerektiği daha güzel bir anlatım ile birlikte yapılırsa diğer forumların önüne geçeceğinizi düşüyorum.

@Hyauska Bildiriminizi aldık dediniz ama herhangi bir yeni hiç bir tane paylaşım gelmedi. Database kısmını geçtim herhangi bir program/kod/genel paylaşım hiç bir tane paylaşım yapmıyorsunuz.

Son düzenleme:

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.