Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rehber Silkroad Alchemy şans rehberi

Rehber

zody

King
Moderatör

Alchemy'de Başarı Şansınızı Artırma: Deneyimlerim ve İpuçları​

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda alchemy konusunda gerçekten şanslıydım. Birkaç deneme yaptım ve başarısızlıktan kaçınmak için neler yapabileceğimi keşfettim. Bu yöntemle kolayca +6, +7, hatta +8 itemler yapabildim (karakterimde premium olmadan). İşte adım adım izlediğim yöntem:

1. İtem Hazırlığı: İlk olarak, + basmak istediğiniz ana itemi hazırlayın.
  2. Başlangıç İtemleri: 4 tane civarında itemi +3 veya +4 yapın.
  3. Başarısız İtemler: Bu itemleri + yapmaya çalışın ve başarısız olanları bırakın (genelde 1-2 tanesi başarılı olur).
  4. Başarısız İtemleri Yeniden Deneyin: Başarısız olan itemleri tekrar + yapın ve yeniden deneyin. Bu sefer başarılı olan itemleri deneyin (genellikle bu sefer başarısız olurlar, bazen 1 tanesi başarılı olabilir).
  5. Ana İtemi Deneme: Şimdi ana itemi + yapmayı deneyin.
Eğer premium kullanıyorsanız, başarısızlık için denediğiniz itemleri +4 veya +5 yapabilirsiniz. Umarım bu yöntem size yardımcı olur. Bu yöntemi kullandığımda karakterlerimde harika bir başarı oranı yakaladım.

Bol şans!

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.