Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son zamanlarda oldukça popüler olan Şeytan Kulesi hakkında detaylı bir kılavuz hazırladım. İşte adım adım katları geçme rehberi:
1. Kat
Görev: Dayanıklılık Metini'ni kesmek.
Nasıl Geçilir: Dayanıklılık Metini'ni yok edip 2. kata çıkın.
2. Kat
Görev: Bütün mobları temizlemek.
Nasıl Geçilir: Tüm mobları öldürün ve 3. kata geçin.
3. Kat
Görev: Bütün mobları kesmek ve Şeytan Kralı (boss) öldürmek.
Nasıl Geçilir: Tüm mobları ve Şeytan Kralı'nı yok edin.
4. Kat
Görev: Karşınıza çıkan Şeytan Metini'ni kesmek.
Nasıl Geçilir: Metini yok edin ve 5. kata çıkın.
5. Kat
Görev: 8 adet metin taşından doğru olanı bulmak.
Nasıl Geçilir: 15 dakika içinde doğru metini bulun ve yok edin, ardından 6. kata geçin.
6. Kat
Görev: Çirkin şeytanlardan anahtarları düşürmek ve doğru mühürü bulmak.
Nasıl Geçilir: Anahtarları kullanarak doğru mühürü açın, Şeytan Kulesi Demircisi ile konuşun. En az 75 level birisi demirci ile konuşmalıdır.
7. Kat
Görev: Metin taşlarını kırmak ve Elit Hayalet Kulesi haritasını bulmak.
Nasıl Geçilir: Bilinmeyen Eski Kutulardan doğru haritayı bulun (4 haritadan 3’ü sahte). Doğru haritayı bulup sağ tıklayarak bir üst kata çıkın.
Önemli: Haritaya tıklamadan önce tüm parti üyelerinin hazır olmasını bekleyin.
8. Kat
Görev: Mobları öldürmek ve Zin-Boing Anahtarını bulmak.
Nasıl Geçilir: Doğru anahtarı bulup odanın sonundaki anıt taşına tıklayın. Doğru anahtarla 9. kata geçin.
9. Kat
Görev: Azrail ile final savaşı.
Nasıl Geçilir: Azraili bulun ve tüm saldırılarınızı ona yoğunlaştırın. Azrail öldüğünde diğer canavarlar kaybolur.
Ödüller: Azrail'in kutusundan 90 ve 85 level metinlerin verdiği silah ve zırhların yanı sıra, 66 level Sura, Ninja, Şaman ve Savaşçı zırhları çıkabilir.
%50 ihtimalle 66 level ve üstü itemler,
%50 ihtimalle 65 level ve altı itemler çıkabilir.
Bu rehber sayesinde Şeytan Kulesi'ni başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İyi şanslar ve iyi oyunlar!